Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:00 Deuren open
20:30 Lian Blasse
21:20 IMLÉ
22:30 Verwacht einde

Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

IMLÉ

100 jaar Keltisch in Utrecht

Geweest

In juni vieren we samen met Universiteit Utrecht 100 jaar opleiding Keltische Talen in Utrecht. Verwacht daarom een avond met Ierse en Keltische muziek!

Het muzikale collectief IMLÉ, opgericht door producer Cian Mac Cárthaigh, maakt een verfrissend, modern geluid binnen de Iers-Gaelische scene. Hun doel is om verschillende muzikale stijlen te combineren met verschillende gastzangers en producers, als een soort Iers-Gaelische variant van The Gorillaz. Op hun twee albums tot nu toe, IMLÉ (2016) en Fáilte Isteach (2022), is te horen is dat IMLÉ bezig is aan een spannende muzikale reis: waar het collectief in het begin tamelijk rockgeoriënteerd was, heeft het inmiddels een meer electronisch geluid met elementen van r&b en hiphop. Deze avond treedt het collectief voor het eerst op in Nederland. Vocalisten Róisín Seoighe en Ríona Sally Hartman spelen samen met oprichter Cian Cian Mac Cárthaigh en gitarist Neil Ó Briain verschillende nummers uit de IMLÉ catalogus!

Afterparty: na afloop kun je met een ticket voor dit concert gratis naar Alternative 80's in Pandora! Klik hier voor meer informatie.