Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 5 maart 2017

Hemelbestormers

geweest
zaal open
17:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Willemijn de Boer, Peer, Naear, Massi, Joe Buck, Natives Of The Crooked Cage, Karixon, EUT, The Visual, Vin Postéga, Zeno, JuliusPhilips, Arie Buursema, A Cynic’s Mind, Hollow Men, Lawrence-t, Surf Aid Kit, GHQST (SMIB), Hato Branch, Luca Madu, Jamsmi, Solden, Greenfield, Loose Air, Laura & Collin en Storm.

locatie
zondag 5 maart 2017

Hemelbestormers

geweest

Bekijk hier het blokkenschema. De deuren gaan om 17:00 uur open. 

Hemelbestormers is een unieke samenwerking tussen tien verschillende muziekopleidingen in Nederland. Aansluitend op de Musicfair, de jaarlijkse muziekbeurs die op 4 en 5 maart gehouden wordt in de Jaarbeurs, betreden vierentwintig poptalenten het podium in TivoliVredenburg.

Voor het eerst in de geschiedenis bundelen zoveel verschillende muziekopleidingen uit Nederland de krachten, om hun talenten de kans te bieden zichzelf te presenteren aan een groot publiek. De afgelopen jaren zien we steeds meer acts, afgestudeerd van één van de muziekopleidingen die ons land rijk is, doorbreken in het popcircuit. Zo begon Mister and Mississippi als een schoolproject van Herman Brood Academie, studeerde Jett Rebel aan het Conservatorium van Amsterdam, hebben de dames van Bells Of Youth elkaar leren kennen op de Rockacademie en zo zijn er nog vele anderen te noemen. Namen als Mr. Polska, My Baby, DeWolff, Textures, Gallowstreet, Birth of Joy, Jungle by Night en Lucas Hamming zijn een mooi voorbeeld te noemen van talenten die op dit moment hun successen behalen in Nederlandse clubs en op festivals.  

Naast een showcase festival waar de ontdekker van nieuwe muziek zijn hart kan ophalen, is  Hemelbestormers een ontmoetingsplek voor jonge artiesten en Nederlandse professionals uit de muziekindustrie. Ieder optreden zal door experts uit verschillende hoeken van de industrie bekeken en beoordeeld worden. De opleidingen zetten hiermee niet alleen een bijzondere avond neer voor hun poptalenten, maar zorgen ook dat het publiek een avond zal ervaren gevuld met shows van musici die aan de doorbraak van hun carrière staan. 

De tien deelnemende opleidingen zijn:
AMP Rotterdam
Conservatorium Haarlem
Conservatorium van Amsterdam
Herman Brood Academie
Nederlandse Pop Academie
Noorderpoort
Rijn IJssel Muziek
Podium Academie ROC Twente
PACT Amsterdam (ROC van Amsterdam)
Rockacademie Tilburg

Zie ook