bekijk ons volledige

Indieprogramma
Zaal open
Aanvang
Support act
Flyte
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Half Moon Run

Opzwepende folkrock met geweldige samenzang

Geweest

Half Moon Run | vrijdag 6 oktober 2023 | Ronda

De Canadese folkrockband Half Moon Run stond al eens in een volle Ziggo Dome – oké, dat was als voorprogramma van Mumford & Sons, maar toch. Half Moon Run stopt in elk nummer meer muzikale ideeën dan andere artiesten gebruiken op een heel album – luister maar eens naar het zeven minuten durende, alle kanten op slingerende Razorblade van hun plaat A Blemish In The Great Light (2019). Het nieuwste album Salt (2023) is ook wederom een fantastisch Half Moon Run plaat geworden. Dat alle bandleden multi-instrumentalist zijn helpt hierbij ook mee, en dan is er nog die geweldige samenzang!

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 26 november 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Half Moon Run werkt samen met Plus1 zodat €1 per verkocht ticket naar een goed doel gaat. De weergegeven ticketprijs is inclusief servicekosten en €1 voor Plus1.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6

Zie ook

S. Carey

Indiefolk dat doet denken aan Sufjan Stevens, Fleet Foxes en Bon Iver