Zaal open
Aanvang
Support act
Celine Cairo
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

HAEVN

Dromerige uptempo electropop van eigen bodem

Geweest

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Van het maken van filmmuziek naar uitverkochte popconcerten.
Met hun cinematische en meeslepende melodieën en warme stemgeluid neemt HAEVN je mee in een oneindig droomlandschap.

Op 20 april keert HAEVN terug naar de grote zaal van TivoliVredenburg. Jorrit: ‘’De beleving van deze zaal is voor ons zo intiem. We zijn letterlijk omringd door het publiek en dat levert een hele bijzondere sfeer op waarbij we ons heel verbonden voelen met de immer hartverwarmende concertbezoekers in Utrecht’’

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single ‘’Finding out More’’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum Eyes Closed schreeuwt ‘internationale doorbraak’, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als The Sea, We Are en Fortitude luisteren als slowmotionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en pianomelodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als Mind Games, Bright Lights en Let Love Tear Me Down bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Na drie uitverkochte shows in Carré weet het duo het zeker: het theater is de beste plek voor hun muziek. Daarom reizen ze nu naar de mooiste zalen van het land om hum muziek ten gehore te brengen. Laat je daar meevoeren in de onderwaterwereld van HAEVN waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5 koppige band versterkt door een strijkers ensemble.

Dit concert is uitverkocht. Geen tickets weten te bemachtigen? Er zijn nog tickets voor de show van HAEVN in het Muziekgebouw Eindhoven via hier.