vrijdag 30 oktober 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Utrechts jazztrio Concentric

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 28 okt. 10:00
11:30
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Lida Brouskari piano
Minas Vakaloudis bas
Jonas Kroese drums

locatie
vrijdag 30 oktober 2020

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Utrechts jazztrio Concentric

€ 0,-

incl. servicekosten

Verkoop start 28 okt. 10:00

De lunchpauzeconcerten gaan door, ondanks de nieuwe coronamaatregelen. We mogen nu 30 personen per zaal ontvangen.

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU betreedt het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag! Wil je liever naar het klassieke lunchpauzeconcert van vandaag, of wil je alle aankomende edities bekijken? Klik hier.

Concentric
De composities van het nieuwe Utrechtse trio Concentric klinken vaak speels, lief en rustgevend. Originele composities worden afgewisseld met groepsimprovisatie op basis van een thema. Deze combinatie van geschreven en geïmproviseerd materiaal, uitgevoerd door pianist Lida Brouskari, bassist Minas Vakaloudis en drummer Jonas Kroese vormt het Concentric klankpalet.

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Heb je geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Lees hierwat je kunt verwachten. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doenen bij binnenkomst je groene scherm tonen.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent