Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Jurriaan de Kok contrabas
Jonas Nieuwenbroek drums
Bas Boon piano

Locatie
Hertz

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz

Nikobo Nordic Jazz Trio

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Gratis Lunchpauzeconcert Jazz
Vrijwel elke vrijdag vind je naast het klassieke lunchpauzeconcert, nu ook een jazz lunchpauzeconcert in onze agenda! Aanstormend talent van de jazzopleiding van het HKU betreedt het podium in onze Hertz. Verwacht jazz in allerlei vormen, met af en toe een uitstapje naar een aanverwant genre. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag!

Je kunt je gratis tickets alleen online reserveren. Dit kan op de woensdag voor het concert, vanaf 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa. 

Nikobo Nordic Jazz Trio
Geïnspireerd door Avishai Cohen, Bill Evans en Esbjörn Svensson vormden contrabassist Jurrian de Kok, drummer Jonas Nieuwenbroek en pianist Bas Boon samen het nieuwe Nikobo Nordic Jazz Trio. Hoewel zij alledrie op een andere manier muziek schrijven, delen ze de wil om bijzondere verhalen te verpakken in jazz.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten, of blijf op de hoogte via de jazznieuwsbrief! Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent.