Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz

Gratis Lunchpauzeconcert - Gaudeamus

Harp Sirens en Duo Ebano

Geweest

De ticketverkoop van dit concert loopt via Gaudeamus.

Al jaren is het een begrip in Utrecht: de gratis lunchpauzeconcerten waarin jong talent uit de klassieke wereld speelt in TivoliVredenburg. Na een Corona-pauze van enkele maanden is het lunchpauzeconcert terug, fysiek én online, met een speciale Gaudeamus-editie: nieuwe muziek door harpsextet Harp Sirens en Duo Ebano.

In het door Michela Amici opgerichte Harp Sirens komen zes harpisten samen om nieuw werk te spelen dat vrolijk buiten de traditionele klankkaders van de harp kleurt. Ook het avontuurlijke Duo Ebano is geen alledaagse klarinet-en-piano-duo: ze spelen veel gloednieuw werk, werken nauw samen met jonge componisten en zoeken met elektronica de grenzen op van hun instrumenten. De concerten van deze twee jonge ensembles worden aangevuld met een selectie van bijzonder (video)werk van recent afgestudeerde componisten.

Je kunt dit concert gratis bezoeken, maar hebt wel een toegangskaartje nodig. Middels de ticketknop hierboven kun je dat bestellen.

Je bezoek
Tijdens dit concert volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Lees op deze pagina meer over onze maatregelen

Gaudeamus Muziekweek

Van 9 t/m 13 september gaat de Gaudeamus Muziekweek dit jaar door in een andere gedaante.

Meer informatie