ontdek het programma

alle lunchpauzeconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Mozart Piano Sonate Nr. 14 in C minor: Allegro Molto; Adagio; Allegro Assai; Rondo in D Major
Scriabin Etude Op 8: Nr.5 in E Major
Rauchmaninov: 6 Songs op. 38: Nr. 5 The Dream
Schumann Waldszenen Op 82: Eintritt; Jäger auf de Lauer; Einsame Blumen; Verrufene Stelle; Freundliche Landschaft; Herberge; Vogel als Prophet; Jagdlied; Abschied
Liszt Hungarian Rhapsody Nr. 2

Uitvoerenden

Toko Tsuchiva
Joshua Kurniadi
Pamela Beine

Locatie
Hertz

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis | pianoafdeling van het Utrechts Conservatorium

Verkoop start 24 mrt. 10:00

De Gratis Lunchpauzeconcerten als springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent; op vrijdagmiddag gebeurt het in ons pand, en daar ben je voor de vertrouwde prijs van noppes bij. De lunchpauzeconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

HKU Utrechts Conservatorium is één van de oudste muziekopleidingen van Nederland (in 2025 blaast de school 150 kaarsjes uit!) en is sinds jaar en dag te vinden in het hartje van Utrecht aan de Mariaplaats. Centraal in de onderwijsfilosofie van HKU Utrechts Conservatorium staat de overtuiging dat studenten het best leren door hen ontwikkelruimte te bieden; ruimte om te groeien als musicus en als mens. Meerstemmigheid en het vermogen om te werken vanuit meerdere perspectieven, in steeds wisselende contexten, staan hierin centraal.

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Lees hier het programmablad van het concert.