Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 14 december 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest
zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 14 december 2018

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

geweest

Klassieke studenten van het Utrechts Conservatorium brengen een uiteenlopend programma van Kamermuziek repertoire ten gehore waar zij samen met hun coach aan hebben gewerkt. De ensembles die u hier zult zien zijn door de jury geselecteerd als beste ensembles en krijgen de kans om de afdeling Kamermuziek van het Utrechts Conservatorium te vertegenwoordigen in de prachtige Hertz van TivoliVredenburg.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

zo 2 jun 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

vr 7 jun 2019

Schumann - Szenen aus Goethes Faust

Radio Filharmonisch Orkest, Groot Omroepkoor & Nationaal Kinderkoor

za 25 mei 2019

Asko|Schönberg - Andriessen 80!