Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
vrijdag 14 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

€ 0,-

geweest

Inclusief servicekosten.

aanvang
12:30
zaal open
11:45
locatie
vrijdag 14 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

€ 0,-

geweest

Inclusief servicekosten.

Klassieke studenten van het Utrechts Conservatorium brengen een uiteenlopend programma van Kamermuziek repertoire ten gehore waar zij samen met hun coach aan hebben gewerkt. De ensembles die u hier zult zien zijn door de jury geselecteerd als beste ensembles en krijgen de kans om de afdeling Kamermuziek van het Utrechts Conservatorium te vertegenwoordigen in de prachtige Hertz van TivoliVredenburg.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Ook interessant

wo 27 mrt 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Das Lied von der Erde

ma 1 apr 2019

Van Swieten Society

Clara, de geniale weduwe

zo 24 mrt 2019

Quatuor Danel & Quatuor Van Kuijk

Schönberg - Verklärte Nacht

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord