vrijdag 14 februari 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

HKU Jazz & Pop

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

William Smith Trio
Prashant Samlal
Gitaar
Jonathan Ho Chin Kiat Contrabas
William Smith Drums

Meerkat
Lauran Neerincx
Trompet
Felix Bruyn Gitaar
Martijn Hak Toetsen
Jeroen den Daas Bas
Luca Chiostergi Drums

programma

Williams Trio:
William Smith  Northern flower; Litany
Prashant Samlai  When the snow falls; Bee in the hive

Meerkat:
Meerkat Fatboy struggles; Forever is a long time; Jungle rain
Makaya McCraven A new movement

locatie
vrijdag 14 februari 2020

Gratis Lunchpauzeconcert

HKU Jazz & Pop

geweest

Studenten van de HKU Jazz & Pop spelen vandaag tijdens het lunchpauzeconcert een divers programma.

Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.