vrijdag 6 september 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Gaudeamus Muziekweek - IEMA

geweest
11:45
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

IEMA

programma

Elna Seyedi nieuw werk
Michael Taplin nieuw werk
Leonardo Marino nieuw werk
Bianca Bongers nieuw werk (opdracht van Gaudeamus)

locatie
vrijdag 6 september 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Gaudeamus Muziekweek - IEMA

geweest

Er zijn bij dit concert enkel zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze.

In dit gratis lunchpauzeconcert speelt het IEMA Ensemble - de 'jeugdopleiding' van het beroemde Duitse Ensemble Modern - vier wereldpremières van jonge componisten: de Iraanse Elna Seyedi, Michael Taplin uit Engeland, de Italiaan Leonardo Marino en Bianca Bongers uit Nederland. Gloednieuwe, spannende klankverkenningen door de componisten van morgen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met aanstormende, talentvolle jonge musici.

IEMA is sinds 2003 de opleidingsafdeling van het Ensemble Modern. Jonge componisten, musici en geluidskunstenaars worden hierin begeleid en opgeleid. IEMA omvat een eigen ensemble met wisselende bezetting, verschillende educatietrajecten en projecten waarin de jonge talenten nauw samenwerken met toonaangevende componisten en dirigenten.

Dit lunchpauzeconcert is ontstaan vanuit een unieke samenwerking van het Ulysses Network, een samenwerkingsverband tussen 13 verschillende muziekinstellingen verspreid over Europa. Gezamenlijk wordt het programma samengesteld met aanstormend compositietalent. Bianca Bongers is de Nederlandse inzending vanuit Gaudeamus.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. U dient hiervoor wel de helderheid van uw scherm op maximaal te zetten. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.