Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 5 april 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

Verkoop start 5 apr. 09:00

zaal open
11:45
aanvang
12:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 5 april 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

Verkoop start 5 apr. 09:00

Laat je meevoeren door een uiteenlopend programma van pianomuziek, uitgevoerd door Bachelorstudenten klassiek piano van het Utrechts Conservatorium in toewerking naar hun afstudeerconcert.

Entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten werken wij met entreebewijzen. Zo kunnen wij eerder en duidelijker melden of de zaal vol is. Op die manier hopen wij eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Entreebewijzen zijn beschikbaar vanaf 09:00 uur op de dag van het concert via onze website en ook bij onze kassa. De entreebewijzen zijn gratis. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten besteld worden. Online bestelde e-tickets kunnen vanaf uw smartphone worden gescand bij de kaartcontrole. In de zalen geldt vrije plaatskeuze.

Blijf op de hoogte
Eens in de vier weken verschijnt een speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten. Hierin staat het overzicht van de komende concerten, bevestigde programma en het laatste nieuws. Aanmelden kan via deze pagina.

Facebook-event
Reminder nodig? In het overkoepelende facebookevent staan alle data vermeld, en wordt zodra de 'verkoop' voor een lunchconcert is gestart een ticketlink geplaatst. Ieder die zich heeft aangemeld in dit event krijgt hiervan een facebooknoticatie. Het event is hier te vinden, en linksbovenaan deze pagina.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

Op tijd aanwezig
Het kan even duren om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar de zaal te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zie ook

vr 10 mei 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

vr 12 apr 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Prins Claus Conservatorium

vr 26 apr 2019

Gratis Lunchpauzeconcert

Conservatorium Utrecht

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord