Zaal open
Aanvang
Programma

Muziek uit:
Halo
Super Mario
Assassin’s Creed
Rayman Legends
Final Fantasy en meer

Uitvoerenden

Noord Nederlands Orkest
Noord Nederlands Orkest Koor
Arjan Tien dirigent
Julie Elven vocals

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Game Music

Noord Nederlands Orkest

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Het Noord Nederlands Orkest speelt Gamemuziek! Laat je omverblazen door tracks uit bekende games van vroeger en nu. Deze muziek móet je eens live, in de concertzaal, gespeeld door een groot orkest gehoord hebben. 

Muziek is bij computer- en videospellen net zo belangrijk als de beeldkwaliteit. Vroeger waren dat vooral elektronische klanken, tegenwoordig voeren blazers en strijkers de boventoon. De makers zijn gevestigde en avontuurlijke componisten. Ze putten hun inspiratie uit eeuwen klassieke muziek en geven die op een eigentijdse manier vorm. Dit concert is een buitenkans om deze muziek eens niet door je boxen, maar live in de concertzaal te horen. 

Originele stem
De stem van zangeres Julie Elven zal voor vele gamers niet onbekend zijn. Zo leende ze haar stem voor de originele soundtracks van onder andere Horizon Forbidden West, World of Warcraft, Overwatch, League of Legends, RuneScape en Total War. Het is dus extra indrukwekkend om haar live tijdens dit concert te horen. 

Zie ook

Górecki Symphony of Sorrowful Songs

Sinfonia Rotterdam

Het Ultieme Nieuwjaarsconcert

Nederlands Blazers Ensemble

Reich & Richter

Asko|Schönberg