woensdag 20 december 2017

Dutch Swing College

100 years of Jazz

geweest
19:30
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Maurits Woudenberg  trombone
Freek van Meeteren gitaar, banjo, zang
David Lukács klarinet, sax
Bob Kaper muzikale leiding, klarinet, altsax, zang, arrangement
Keesjan Hoogeboom trompet, zang
Anton Burger slagwerk
Adrie Braat bas
Marjorie Barnes (USA) zang

locatie
woensdag 20 december 2017

Dutch Swing College

100 years of Jazz

geweest

De deuren gaan om 19:30 open. Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen beschikbaar. 

De Dutch Swing College Band, Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, brengt een avondvullend sfeervol kerstprogramma en blaast klassiekers als Jingle Bells, Let It Snow, Winter Wonderland en Rudolph The Red Nosed Reindeer nieuw leven in met haar swingende, traditionele jazzinterpretaties.

Zangeres Marjorie Barnes (USA) voegt een extra dimensie toe aan het optreden van de Dutch Swing College Band. Met haar eigenzinnige aanpak en fantastische timing staat zij samen met de DSCBand garant voor een avond vol muzikaal vuurwerk!

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

 

Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 tot 20:15 terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten