zaterdag 23 april 2022

Disco 250 by Ben Liebrand

Ben Liebrand draait minstens 250 dance en disco hits in snel tempo

20:30
zaal open
21:00
aanvang
02:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 23 april 2022

Disco 250 by Ben Liebrand

Ben Liebrand draait minstens 250 dance en disco hits in snel tempo

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 1 maart 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Ben Liebrand is zonder twijfel een van Europa's belangrijkste pioniers op het gebied van mixen en remixen en DJ sinds de late jaren 70. Met de allereerste non-stop mix-show 'In The Mix' sinds 1983, werd hij een van de grootste invloeden op de Nederlandse DJ cultuur. In zijn studio verzorgde hij de beroemde Grandmixen en remixen voor de grootste acts van de wereld, hetgeen hem ook internationaal erkenning bracht. Onder andere Tiësto, Martin Garrix en Armin van Buuren noemen Liebrand en zijn mixwerk als hun inspiratie.

Met zijn unieke mixstijl en het fenomeen 'Speedmixen', dat hij op Let's Dance introduceerde, combineert Liebrand naadloos en vloeiend de hoogtepunten van talloze dance-hits.
Hoe talloos? Wel, minimaal 250 titels, allen live gemixed en in de perfecte geluids, beeld en licht setting om jouw belevenis van deze ultieme Disco compleet te maken. Ben lokt je de dansvloer op en houd je vervolgens daar, met alles van de vroege jaren van Studio 54 tot en met de dance-juweeltjes uit de mid jaren 90.