Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Disco 250 by Ben Liebrand

Ben Liebrand draait minstens 250 dance en disco hits in snel tempo

Geweest

Ben Liebrand is zonder twijfel een van Europa's belangrijkste pioniers op het gebied van mixen en remixen en DJ sinds de late jaren 70. Met de allereerste non-stop mix-show 'In The Mix' sinds 1983, werd hij een van de grootste invloeden op de Nederlandse DJ cultuur. In zijn studio verzorgde hij de beroemde Grandmixen en remixen voor de grootste acts van de wereld, hetgeen hem ook internationaal erkenning bracht. Onder andere Tiësto, Martin Garrix en Armin van Buuren noemen Liebrand en zijn mixwerk als hun inspiratie.

Met zijn unieke mixstijl en het fenomeen 'Speedmixen', dat hij op Let's Dance introduceerde, combineert Liebrand naadloos en vloeiend de hoogtepunten van talloze dance-hits.
Hoe talloos? Wel, minimaal 250 titels, allen live gemixed en in de perfecte geluids, beeld en licht setting om jouw belevenis van deze ultieme Disco compleet te maken. Ben lokt je de dansvloer op en houd je vervolgens daar, met alles van de vroege jaren van Studio 54 tot en met de dance-juweeltjes uit de mid jaren 90.