vrijdag 22 oktober 2021

Delany

Bekend van o.a. de hit Fake Love met Frenna

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
vrijdag 22 oktober 2021

Delany

Bekend van o.a. de hit Fake Love met Frenna

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op vrijdag 22 oktober 2021. In eerste instantie stond het gepland op 24 april 2020 en werd het eerder verplaatst naar 4 september 2020, 7 november 2020 en 14 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Eerder waren het twee shows op één avond maar het is nu weer één show geworden, de aanvangstijd kan dus afwijken van de tijd die op je ticket staat vermeld. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Sinds haar avontuur bij House of Talent zit de carrière van Delany in de lift; Ze tekende een jaar geleden een platencontract bij 777 Records, het platenlabel van Frenna. Haar eerste gouden plaat voor ‘Fake Love’ is inmiddels een feit en ook met haar andere releases als ‘Ik Voel Je’, ‘Langzaam’ en ‘Kom Tot Me’ weet ze miljoenen streams te scoren. Momenteel werkt ze aan songs voor haar eerste EP.

Ze treedt op door het hele land en in oktober gaat een langgekoesterde wens in vervulling: ze geeft haar allereerste soloshow ‘DELANY LIVE’ op 22 oktober in TivoliVredenburg.