Dekoor Close Harmony - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 9 juni 2018

Dekoor Close Harmony

uitvoerenden

Dekoor Close Harmony
Christoph Mac-Carty dirigent en piano
Uli Wentzlaff-Eggebert bas
Patrick Onderweegs percussie
Marijke Hessels regie

aanvang
20:15
hertzclose harmonykoor

Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-)studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo. Behalve aan muziek besteedt Dekoor veel aandacht aan de presentatie van het repertoire: elk nummer krijgt een passende staging door regisseuse Marijke Hessels.

Dekoor staat voor altijd in het collectieve geheugen gegrift als de groep die op Pinkpop 2014 heeft opgetreden met The Rolling Stones. Ook trad Dekoor op in Carré met Damien Rice, en bestormden ze in 2016 eigenhandig de Fidelio Stage op Sziget Festival, Hongarije.

Een lofzang op Dekoor Close Harmony kan al snel ontaarden in een beschrijving van hun prijzenkast. Dekoor mag zich drievoudig wereldkampioen Jazz en Pop noemen sinds de World Choir Games in China, de VS en Letland (2010, 2012, 2014), won herhaaldelijk de titel Beste Nederlandse Vocal Group en geniet nog steeds bekendheid door het winnen van het televisieprogramma Korenslag in 2007.

 

Wellicht vind je ook interessant

vr 18 mei 2018

Metropole Orkest Big Band & China Moses

do 17 mei 2018

Michelle David & the Gospel Sessions

Walk With Me Tour

wo 20 jun 2018

Nina Simone by Jazz Orchestra of the Concertgebouw

feat. Sabrina Starke

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord