Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
dinsdag 5 februari 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
The Beths
locatie
dinsdag 5 februari 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

geweest

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Het eerste wat opvalt aan de Amerikaanse indieband Death Cab For Cutie is de vreemde naam (een songtitel van de Bonzo Dog Doo-Dah Band), het tweede is de fraaie stem van frontman Ben Gibbard. Minstens zo fraai als zijn stem is zijn schrijvershand, want Death Cab For Cutie grossiert in nummers die de perfecte indiepopsong benaderen. Denk aan Soul Meets Body, Black Sun en een van de mooiste ballads van de jaren nul: I Will Follow You Into The Dark. Met eenentwintig jaar op de teller van de band zijn Gibbard en co. still going strong: op 17 augustus verschijnt Thank You For Today, hun negende studioalbum!

The Beths

Energieke indierock van de andere kant van de wereld: The Beths gooiden hoge ogen met hun debuutalbum ‘Future Me Hates Me’, dat 10 augustus uitkwam. Emotioneel betekenisvolle teksten gezongen met de heldere stem van frontvrouw Elizabeth Stokes, gecombineerd met stuwend gitaarspel en drums die als een trein op volle snelheid door blijven razen. Het Nieuw-Zeelandse viertal speelt op een manier waarbij het onmogelijk is stil te blijven staan. Laat je verrassen door dit aankomend indiefenomeen!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Zie ook

Verplaatst
do 4 jul 2019

Weezer

do 31 okt 2019

The Tallest Man On Earth

Zweedse singer-songwriter met grofkorrelige stem en akoestische gitaar

vr 15 nov 2019

The Chats

Australische punkband