zondag 10 oktober 2021

De Machine

Atze de Vrieze en Niels Aalberts - NPO Podcastevent

geweest
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

16:15
zaal open
16:30
aanvang
17:50
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 10 oktober 2021

De Machine

Atze de Vrieze en Niels Aalberts - NPO Podcastevent

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

In De Machine nemen Atze de Vrieze en Niels Aalberts je mee naar de wereld achter de muziek. Naar de business beslissingen die bepalen hoe we met zijn allen naar muziek luisteren. Ze praten je door het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten en platenmaatschappijen.

Met speciale gast Rocco Veenboer, oprichter en aanjager van het grootste techno imperium van de wereld. De nacht hebben we nog niet terug, maar Amsterdam Dance Event grijpt zijn kans bij daglicht. Daags voor de start van het grootste dance evenement van Nederland ontvangen we Rocco Veenboer, die met zijn Awakenings meer dan ooit hofleverancier van het festival is. Hun evenementen vinden plaats in de Gashouder en in Ziggo Dome. Veenboer is bij ons om te praten over hoe zijn bedrijf de coronatijd overleefd heeft, maar vooral ook over de net aangekondigde overname van de ID&T Groep door het Britse Superstruct. Een nieuwe miljoenendeal waar - zo belooft het bedrijf - zelfs de belastingbetaler van profiteert. Wie zijn de nieuwe eigenaren? Bankiers met diepe zakken of echte ravers?

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.

Zie ook

di 29 mrt 2022

Metronomy

Dansbare en aanstekelijke electropop

di 26 apr 2022

Belle and Sebastian

Ingenieuze en aanstekelijke indiepop

za 5 mrt 2022

Aldous Harding

Eigenzinnige en mysterieuze indiefolk