donderdag 18 februari 2021

De Jeugd van Tegenwoordig

Wordt verplaatst

19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Baby Boys
locatie
donderdag 18 februari 2021

De Jeugd van Tegenwoordig

Wordt verplaatst

Dit concert staat al een tijd in onze agenda: het is bevestigd voordat de huidige coronamaatregelen van kracht werden. Als het concert moet worden afgeschaald, aangepast, verplaatst of desnoods afgelast, laten we dat meteen weten aan ticketkopers. Zodra we meer weten vind je die informatie ook op deze pagina.

De Jeugd van Tegenwoordig presenteert de Pomo Tour! Of zoals ze zelf zeggen: ‘Get post modern with the one and only Jeugd van Tegenwoordig. De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.’ Er hangt niet alleen de geur van wiet, maar ook verandering in de lucht bij De Jeugd: op ADE 2019 deden ze een verrassende technoshow met onder meer een hardstyle-versie van Sterrenstof. En hun laatste album Anders (Different) (2018) bevat het Engelstalige Let The Tits Out, want De Jeugd is van plan de hele wereld te veroveren. Eerst maar even de Ronda, dan!

DRESSCODE: WIT

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op 18 februari 2021. In eerste instantie stond het gepland op dinsdag 24 maart 2020 en werd het eerder verplaatst naar 16 december 2020. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.