donderdag 30 september 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Kim Schuddeboom en Janneke de Bijl

20:00
zaal open
20:45
aanvang
22:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 16,55
€ 12,55

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

programma

Kim Schuddeboom (headliner)
Janneke de Bijl
Max van den Burg
Victor Luis van Es (MC)

locatie
donderdag 30 september 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Kim Schuddeboom en Janneke de Bijl

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Kim Schuddeboom (headliner)
Kim is geboren in Alkmaar en is een groot deel van haar jeugd opgegroeid in het kleine dorpje Everdingen. Toen ze 18 jaar was ging ze op zichzelf wonen in Utrecht en stortte zich vol overgave in het horecaleven. Als mensen vroegen wat ze met haar leven wilde was het antwoord: “Ik wil cabaretière worden, ooit…” En daar bleef het bij. Tot haar vrienden het zat waren en haar voor haar verjaardag opgaven voor een kleinkunstcursus. Toen was het hek van de dam, Utrecht werd ingeruild voor Amsterdam en nachten hangen in de kroeg werden ingeruild voor open podia overal in Nederland. De nachten in de horeca hebben zeker een functie gehad. Kim staat op het podium alsof ze een drankje met je zit te drinken: volledig in het moment en altijd interactie met het publiek.

Janneke de Bijl
Janneke de Bijl studeerde af in de filosofie met een hele serieuze scriptie over humor. Omdat ze dat zelf ook nogal tegenstrijdig vond, begon ze daarna aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam. Daar maakte Sanne Wallis de Vries haar enthousiast voor stand-up comedy. Ze studeerde cum laude af en werd in 2016 vast lid van Comedytrain. Sindsdien heeft ze geen filosofieboek meer nodig gehad: dat het leven zinloos is, verwerkt ze nu op het podium.

Max van den Burg
Cabaretier, acteur en regisseur Max van den Burg is geworteld in Brabant, maar met zijn hoofd en lichaam al lang in hogere sferen. In zijn shows buitelen de rare types, persiflages en gekke stemmetjes over elkaar heen, onder het genot van heel veel muziek.  Max is een comedian met een groot eigenheid daarom is hij een comedian die nooit een moment zal vervelen.

Victor Luis van Es (MC)
Victor is een openhartige comedian die in 2016 de finale haalde van het Cameretten Festival in een waanzinnig sterk jaar. De Volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende programma’s waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen verteld. Victor is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

do 30 dec 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Hassan El Rahaui en Wouter Monden

ma 28 mrt 2022

Bill Bailey

Muzikale comedy door Engelse comedian

do 28 okt 2021

ComedyCloud

Stand-up comedy met o.a. Arie Koomen en Adam Fields