Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine

ComedyCloud

met Soula Notos, Victor Luis Es, Zuva Martens en Surprise act

Geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in TivoliVredenburg! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Soula Notos

Soula Notos is een Grieks-Nederlandse comedian uit Utrecht en vanaf de oprichting lid van het Comedyhuis. Al meer dan 18 jaar staat ze op het podium in zowel binnen- als buitenland. Met veel energie en zelfspot vertelt ze persoonlijke verhalen en grappen over actuele kwesties en absurde fenomenen. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl. Ze stond op het Utrecht International Comedy Festival, the International Luxembourg Comedy Festival and the Women in Comedy Festival in Manchester. Naast de comedy, werkt ze als actrice, theatermaker, storyteller, docent, en presentator.

Victor Luis van ES

Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Zuva Martens

Zuva speelt Engelstalig en daar heeft hij het al ver mee geschopt. Zo speelde hij o.a. in the Comedystore in London en was hij te zien op het Utrechts internationaal Comedy Festival in TivoliVredenburg. Zijn humor gaat veel over observaties en alles waar hij tegen aan loopt in zijn leven. Zuva Martens is een Engels toppertje, lachen dus!

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. Kom naar de Comedycloud en ontdek dit Comedytalent.

Talentspot: nog onbekend,