donderdag 24 oktober 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang
programma

Wilko MC
Emiel van der logt
Patrick Meijer
Marlon Kicken

locatie
donderdag 24 oktober 2019

ComedyCloud

Stand-up comedy

geweest

Op zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar ComedyCloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! ComedyCloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-upcomedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties, gedurfde gedachtesprongen en een enkele pijnlijke stilte!

Het Comedyhuis heeft weer een heerlijke show klaarstaan voor de Comedy Cloud van donderdag 24 oktober.

Wilko Terwijn is vanavond de headliner. De rasechte Amsterdammer is een van de eerste stand-up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij  te zien op RTL 4  in de Grote improvisatie show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam en de Zwarte Cross. Na de finalistentournee van Cameretten 2014 heeft Emiel de smaak van het theater te pakken.

Al bijna twintig jaar is Patrick Meijer een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen die meer onverwachte wendingen bevatten dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Meijer is een authentieke comedian’s comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. Zo zet hij elk optreden wat memorabels neer.

Marlon Kicken afkomstig uit het prachtige Brabantse Aarle Rixtel (dat is aan hem te horen) is een comedian die je niet snel zal vergeten. Met zijn lange rasta's en zijn chille vibe weet hij elke zaal voor zich te winnen. In Brabant is Marlon een bekend fenomeen, met Carnaval crosst hij door Brabant als tonprater.  In de theaterwereld maakt hij ook grote stappen, momenteel speelt hij in de theaters zijn voorstelling in de lift. Dat zegt genoeg over dit supertalent.

Zie ook