zondag 23 januari 2022

Comeback Kid

Afgelast

afgelast
CHECK ONS

HEAVY PROGRAMMA

18:00
zaal open
18:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
BE WELL, DEVIL IN ME & SCOWL
locatie
zondag 23 januari 2022

Comeback Kid

Afgelast

afgelast

Dit concert is afgelast vanwege corona, het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Canadese formatie Comeback Kid maakt stevige hardcore: high energy en vol meeschreeuwrefreinen. Album ‘Wake The Dead’ zorgde in 2003 voor internationale bekendheid. Sindsdien brengt Comeback Kid louter sterke platen uit, zoals ‘Symptoms + Cures’ (2011), ‘Die Knowing’ (2014) en ‘Outsider’ (2017). Op dit laatste album laat frontman Andrew Neufeld zijn melodische kant zien en bewijst Comeback Kid wederom dat de band vooral doet wat hij zelf wil. De muziek behelst de intensiteit die Comeback Kid op het podium brengt en is zoals altijd urgent en onverbiddelijk. Inmiddels werkt de band aan een nieuwe plaat en staat er een release tour op de planning. Verwacht in januari een avond vol moderne hardcorepunk klassiekers én nieuw materiaal.

De line-up wordt aangevuld door melodische hardcore formatie Be Well (met Battery frontman Brian McTernan), hardcore band Devil In Me en nieuw talent Scowl.