zondag 13 februari 2022

Club Fluxus - Alistair Sung

Concert gaat door | dance, ambient, improvisatie, minimal en het toeval

19:45
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 17,-
€ 13,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Alistair Sung cello

programma

Morris Kliphuis Sawtooth
Qasim Naqvi Pentimento
Molly Joyce Tunnel Vision
Alistair Sung Shifting states
Aart Strootman Shattered Cannon no. 2

locatie
zondag 13 februari 2022

Club Fluxus - Alistair Sung

Concert gaat door | dance, ambient, improvisatie, minimal en het toeval

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Hiervoor zijn de nodige aanpassingen getroffen. Voor meer informatie kun je hier terecht

De cello, met zijn onvoorspelbare, soms getroebleerde en dan weer manische karakter, doet het geweldig als einzelgänger, helemaal in een muzikale omgeving die zelf ook onderhevig is aan middelpuntvliedende krachten. De Australische cellist Alistair Sung, bekend van Stargaze en Cello Octet Amsterdam, trok een jaar op met vier componisten en laat de highlights horen van die samenwerking: vier gloednieuwe composities, waarin cellist en componist, geholpen door elektronica, buiten hun boekjes en notenbalken treden, en zich begeven op terreinen van dance, ambient, improvisatie, minimal en het toeval.

De Club Fluxus concerten komen tot stand in samenwerking met Gaudeamus.

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.