Zaal open
Clouseau
Verwacht einde
Verwacht einde
Support act
FRIDAY
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Clouseau

Straffe hits van Vlaams popduo

incl. servicekosten & garderobe

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

Met de single Tijdmachine scoorde de Belgische popband Clouseau in 2019 hun 28e (!) nummer-1-hit in hun thuisland. De formatie van de gebroeders Koen en Kris Wauters mag dan inmiddels meer dan 30 jaar bestaan, ze slagen er nog steeds in artistiek relevant te blijven. Zo verscheen dit jaar het verrassend frisse album Jonge Wolven, waarvan onweerstaanbaar swingende hits kwamen als Eén keer in het leven en Stil. Clouseau zal deze nieuwe hits natuurlijk spelen,  maar verwacht natuurlijk ook vele klassiekers uit het rijke hitverleden van Clouseau!

FRIDAY
FRIDAY wordt gevormd door Koen Brouwer en Quinten Huigen, die elkaar ontmoetten op het Amsterdamse conservatorium. Na jaren in allerlei verschillende bandjes te hebben gespeeld, besloten ze de handen ineen te slaan en FRIDAY was geboren. Hun debuutsingle '21' was te horen op vrijwel alle radiostations en werd door NPO Radio 2 uitgeroepen tot TopSong. Daarnaast werd dit jaar single Show Me Where It Hurts uitgeroepen tot Hit van 100 op 100%NL en heeft de band al meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Naast eigen nummers schrijft FRIDAY ook voor andere artiesten. In België leverde hen dat al een gouden plaat op met een song voor de Vlaamse zanger/acteur Stan van Samang. In oktober 2021 verscheen het meest recente werk van FRIDAY, de nieuwe single: 'One Last Chance (I Won’t Let You Down)'.

Dit is concert is meerdere malen verplaatst en veranderd van zaal. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.