zondag 3 april 2022

Circus Charms 7+

Frank en René Groothof

Uit de serie

Familieconcerten

14:00
aanvang
15:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Volwassene
€ 17,50
Kind
€ 14,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Pauline Post Concept
René Groothof, Frank Groothof Regie, spel en zang
René Groothof Tekstbewerking
Sjeng Schupp Animatiefilms
Lynne Leegte Decor en kostuums
Aike Dirkzwager Eindregie

SeaSession
Ingrid Geerlings fluit
Evert Weidner hobo
Sergei Dovgaliouk hoorn
Marijke van Kooten viool
Anneke Janssen cello
Quirijn van Regteren Altena contrabas
Pauline Post piano
Pepe Garçia slagwerk

programma

Russische kamermuziek uit de jaren ’20 Mosolov, Deshevov, Gnesin
Babadjanjan, Zhivotov, Polovinkin

Daniil Charms tekst

locatie
zondag 3 april 2022

Circus Charms 7+

Frank en René Groothof

Is het concert uitverkocht? Klik op 'Bestel tickets' om je in te schrijven voor een wachtlijst.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op 3 april 2022. In eerste instantie stond het gepland op zondag 22 november 2020 en werd het eerder verplaatst naar zondag 4 april 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Frank en René Groothof zijn terug in dit wervelende muzikale circus, een familievoorstelling waarin tegendraadse onzin de hoofdrol speelt. Ze gaan aan de haal met de krankzinnige verhalen van Ruslands grootste absurdistische schrijver Daniil Charms. Vechtend, spelend, ruziënd en zingend rollen ze door de piste. Geen circus is compleet zonder live muziek! Seasession speelt stevige muziek van Revolutionaire Russen uit de jaren ‘20.

Frank en René zijn spreekstalmeesters van een variété-avond vol muziek, sketches, circus-acts en film. Ze zijn echter vooral met elkaar bezig, op allerlei manieren. Vertellen elkaar verhalen, sprookjes, maken ruzie. Broedertwist en broederliefde strijden om aandacht. Regelmatig komt het tot scheld- en vechtpartijen, waarna verzoening volgt. Iedere keer als zij een act aankondigen, of het nou acrobaten-, clowns- of trapeze-acts zijn, speelt circusorkest SeaSession Russische muziek. De muziek is nieuw, ontregelend, opzwepend en soms verstild, en wordt uitgevoerd door acht bevlogen musici. Frank en René gaan klieren, maar raken toch gefascineerd door de muziek en willen meedoen. Na avonturen van de broers met haaien, kolibri’s en Azteken in Brazilië volgt er een spetterende finale met zang dans, film en …. muziek!