zaterdag 21 december 2019

Christmas Sing-a-long 11+

Kerst-meezingconcert van pop tot klassiek

geweest
13:00
zaal open
13:30
aanvang
14:50
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 21 december 2019

Christmas Sing-a-long 11+

Kerst-meezingconcert van pop tot klassiek

geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Zing mee met de mooiste kerstliedjes uit alle tijden! Kom in de kerststemming en dompel je onder in de warmte van vrolijke kerstmuziek en winterse sferen van TivoliVredenburg.

Verruil het winkelen en haasten in de drukke decemberdagen voor het samen zingen van mooie kerstmuziek met andere liefhebbers in een gigantisch groot gelegenheidskoor!
Dirigent en pianist David de Geus neemt je mee langs liedjes van alle tijden en stijlen van het jazzy “Have yourself a merry little Christmas” tot het 200 jaar oude “Stille Nacht”. Beroemde Christmas Carols en ook minder bekende meerstemmige koorwerken komen aan bod.

Met originele muzikale voorbeelden en anekdotes geeft David de Geus leuke muzikale inzichten over oude en nieuwe kerstklassiekers van Frank Sinatra tot Coldplay.
Natuurlijk zullen ook de guilty pleasures niet ontbreken en kun je naar hartenlust meezingen met de leukste feel-good kersthits.

Iedereen die het leuk vindt om te zingen is welkom; of je nou in een koor, in een groep of alleen onder de douche zingt! En heb je altijd al wel eens zo willen zingen, maar het nog nooit eerder gedaan? Dit is een perfecte mogelijkheid om dat eens te doen! David de Geus kan als geen ander de muzikaliteit die in je zit naar boven halen en er een harmonieus geheel van maken!