zondag 2 juni 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

geweest
15:00
aanvang
uitvoerenden

Julian Schneemann & Drie Vrienden
Julian Schneemann piano en composities
Jeroen Batterink percussie
Yanna Pelser altviool
Sinat Arat ney
Robin Coops regie
Laura Minderhoud dramaturgie
Tessa Verbei scenografie

locatie
zondag 2 juni 2019

Caravan 5+

Een muzikaal reisavontuur met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz

geweest

HOE KLINKT THUIS?

Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz.

De jonge musici van JULIAN SCHNEEMANN & FRIENDS reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat. ‘Een feestje om de minder leuke kanten van het leven het hoofd te bieden.’ - het Parool

OORKAAN
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.
OORKAAN - Je kijkt je oren uit!

 

 

Zie ook