Zaal open
Aanvang
Support act
VanWyck
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Blaudzun

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

De Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer. Eind augustus staan Spinvis, Blaudzun en Tim Knol & Kim Janssen in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Na zijn nummer 1-album Promises Of No Man’s Land (2014) begon singer-songwriter Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter. Deel I, II en III verschenen in 2016, 2017 en 2018 en laten een artiest op de toppen van zijn kunnen horen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam Blaudzun verrassend met de gloednieuwe track hey now, een voorbode van het nieuwe album _UP_. _UP_ is het derde deel van Jupiter en verscheen in april. ‘Het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen,’ aldus Blaudzun. Verwacht veelzijdige melodieën en dansbare melancholie!

De support bij dit concert is VanWyck! Met haar smokey stem, sterke tekst en nuchtere alt-folk wordt de Amsterdamse vergeleken met Leanord Cohen en Nathalie Merchand. Dit is te horen op haar debuutalbum die in januari verscheen.