check ons

heavyprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

18:30 – 20:00 Clinic
20:00 – zaal open
21:00 –  Bernth
22:30 – verwacht einde

Support act
geen
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event
Voorafgaand aan dit concert geeft Bernth een bijzondere clinic. Tickets hiervoor zijn apart verkrijgbaar en zijn inclusief toegang tot het concert.
Over de clinic

Wil jij je gitaar-skills naar een hoger niveau brengen? Bestel dan tickets voor deze 90-minuten durende workshop met award winnende gitarist Bernth! Tijdens de workshop deelt hij zijn ervaring en inzichten over de belangrijkste technische en theoretische onderwerpen. Tickets kosten 100 euro en zijn inclusief toegang tot het concert. Het is niet nodig om zelf een instrument mee te brengen.

Bernth

Waterworks Tour 2023

Geweest

De Oostenrijkse gitarist Bernth is beroemd vanwege zijn YouTube-kanaal (875K abonnees) waarop hij een enorme lading video’s met gitaartips & -trucs heeft staan. Dankzij Bernths video’s kan iedere gitarist met reuzensprongen zijn techniek en snelheid verbeteren, en dan brengt hij zijn lessen ook nog met humor. Zelf heeft de gitaarwizard zijn sporen al verdiend: hij rondde het conservatorium cum laude af en tourde de wereld rond als live-gitarist van de Oostenrijkse extreme-metalband Belphegor. In 2021 verscheen Elevation, Bernths solodebuut. Maak je klaar voor 1000 noten per minuut!