Bekijk het klassieke seizoen

De Internationale Top
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Skrjabin Fantasie in B mineur
Mario Castelnuovo­ Tedesco Cipressi
Debussy La terrasse des audiences du clair de lune; Ce qu’a vu le vent d’ouest; L’isle joyeuse
Liszt Sonate in b

Uitvoerenden

Beatrice Rana piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Beatrice Rana

Internationale toppianist

Geweest

 

De gracieuze snelheid waarmee pianiste Beatrice Rana de concertpodia verovert is adembenemend. ‘A touch of genius’, schreef magazine Gramophone vol lof over de jonge Italiaanse klavierpoëet. Tijdens haar recital etaleert Rana een indrukwekkende technische vaardigheid en een enorm vermogen tot virtuoos klankschilderen.

Weids pianorepertoire
Net dertig en nu al kind aan huis bij alle gerenommeerde concertzalen in de wereld. Geen wonder dat podia bij de Italiaanse wervelwind Beatrice Rana aankloppen. Ze grasduint met grote gretigheid door het weidse pianorepertoire. Grote doorbraak was haar bezielde vertolking van Bachs Goldbergvariaties, maar even goed ontsluit ze het oeuvre van Debussy of Skrjabin. Met Beatrice Rana halen we een piano grootheid in huis, die je zeker niét wil missen.

Programmatoelichting
Verrijk je concertervaring met achtergrondinformatie, lees op deze pagina de digitale programmatoelichting voor dit concert.