Bazart - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 24 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Bazart

22,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
ULYSSE
aanvang
19:45
zaal open
19:00
electropopbelpopgoudronda

Met hun donkere Nederlandstalige elektropop heeft BAZART zich in ongeveer een jaar tijd ontpopt tot een van de populairste Belgische bands van dit moment. Het trio laat zich net zo graag beinvloeden door The National en Yeasayer als Spinvis en Gorki. Na succesvolle voorprogramma s voor hun landgenoten van Oscar And The Wolf doet BAZART het inmiddels geheel op eigen kracht! De band verzilverde vijf MIA s in 2016: Hit van het jaar, Beste doorbraak, Beste pop, Beste Nederlandstalig en Beste groep. De hitsingle Goud verscheen tweemaal in de Belgische top 10 en werd uitgeroepen tot Single van de Week door 3voor12. Daarnaast speelde de band dit jaar tweemaal in een uitverkocht Lotto Arena te Antwerpen. Ook is hun oktober show in het Sportpaleis nu al geheel uitverkocht, een hoogtepunt in de carriere van de nog zo jonge band. 

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

di 26 jun 2018

X Ambassadors

Bekend van het nummer 'Renegades'

do 31 mei 2018

Whitney Rose

Country met popinvloeden

za 3 nov 2018

Throwback to: Niels Geusebroek sings Coldplay

Yesterdays hits by todays favourites

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord