zaterdag 14 december 2019

Band with Benefits

Van Beyonce tot Ricky Martin en van Toto tot Bon Jovi

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Druiprek
locatie
zaterdag 14 december 2019

Band with Benefits

Van Beyonce tot Ricky Martin en van Toto tot Bon Jovi

geweest

Het concert van Band with Benefits is verplaatst naar onze Ronda, wat betekent dat het voorprogramma een half uurtje eerder begint (!) en dat er extra kaarten in de verkoop zijn gegaan.

Vanavond is het vroeg pieken met de feestband Band with Benefits! Met een lading koper en de energie van een leger Duracellkonijntjes laten deze party animals je alle hoeken van de Ronda zien. Band With Benefits jaagt er gemakkelijk op een avond 80 hits doorheen. Van Beyonce tot Ricky Martin en van Toto tot Bon Jovi: naadloos worden verschillende meezingers, hossers of volledige genres in elkaar gemixt. Op adem komen zit er niet in, want deze band kent maar een standje en dat is AAN. Laat je verleiden om all-in te gaan en te zingen en dansen alsof er nooit meer een morgen komt!

Support: Druiprek
Druiprek is een gemaskerde RAVE act met analoge synthesizers. Ze maken house/ rave gecombineerd met mysterieuze, obscure samples. Waan je je de ene keer in jaren 90 sferen met harde TR-909 beats, zo beland je in een stadion in trance rockend met een tapsolo die van Yngwie Malmsteen had kunnen zijn.