zaterdag 5 oktober 2019

ASMR (live) met Isabel Imagination

Live ontspanning met een van de bekendste ASMR-artiesten in Nederland

geweest
19:15
zaal open
20:15
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 5 oktober 2019

ASMR (live) met Isabel Imagination

Live ontspanning met een van de bekendste ASMR-artiesten in Nederland

geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

ASMR, de afkorting voor Autonomous Sensory Meridian Response, is een euforisch ontspanningsgevoel dat veroorzaakt kan worden door bepaalde geluiden of beelden. Soms leiden deze impulsen of ‘triggers’ zelfs tot kippenvel of tot een tintelend gevoel dat bij je hoofd begint en langs je ruggenmerg door je hele lichaam verspreid wordt. ASMR is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale community op Youtube; je krijgt miljoenen resultaten als je op ‘ASMR’ zoekt. Vanwege het rustgevende effect worden de video’s massaal bekeken om tot rust te komen of makkelijker in slaap te vallen. Voorbeelden van triggers zijn fluisteren, tikken, krabben, borstelen en handbewegingen maar bijvoorbeeld ook rollenspellen waarbij persoonlijke aandacht voor de luisteraar centraal staat.

Isabel Imagination is een YouTuber met 280.000 volgers, en is daarmee een van de bekendste ASMR-artiesten in Nederland. Isabel: “Doel is dat mensen wegfantaseren, in een soort ander universum komen. Veel mensen krijgen er een enorm gelukzalig gevoel van. Ze voelen door de geluiden en beelden tintelingen vanuit het achterhoofd en krijgen kippenvel. Het gaat verder dan mindfulness.”

Deze avond kun je live bij een ASMR-sessie van Isabel Imagination aanwezig zijn om de triggers te ervaren en helemaal tot rust te komen – zonder koptelefoon, maar met goed geluid. De sessie wordt opgesplitst in twee sets van 25 minuten met een pauze ertussen. De eerste ASMR-sessie is vooral gericht op traditionele ASMR, met hairbrushing, tikken, en een hoofdmassage bij een vriendin van Isabel die meekomt als model. Het tweede gedeelte gaat meer richting mindfulness, wat Isabel "guided meditation ASMR" noemt. Achteraf is er de mogelijkheid om Isabel te ontmoeten tijdens een Meet & Greet!

Tijdschema
19:15 uur - deuren open
20:15 uur - aanvang eerste ASMR-sessie
pauze
21:00 uur - aanvang tweede ASMR-sessie
21:30 uur - Meet & Greet
* alle tijden onder voorbehoud.