Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Haydn Pianotrio nr. 39 ‘Gypsy’
Dvořák Pianotrio nr. 4 ‘Dumky’

Uitvoerenden

Arosa Trio:
Frederieke Saeijs
viool
Nino Gvetadze
piano
Maja Bogdanovic
cello

Locatie
Hertz
Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Arosa Trio

Zondagochtend Koffieconcert

v.a. € 23,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Al het goede komt in drieën. Zeker als je kamermuziek wilt maken op het allerhoogste niveau. Drie vrouwen uit de Nederlandse klassieke-muziekscene hebben hun krachten gebundeld in het Arosa Trio. Na acht jaar komen ze terug naar TivoliVredenburg voor een intiem recital. Pièce de résistance is een uitvoering van het onvolprezen Dumky-trio van Dvořák.

Met zijn zesdelige Pianotrio nr. 4 schreef Dvorák een van de geliefdste kamermuziekwerken. Geen rechtgeaard trio kan om de Dumky heen. Dvořák grijpt terug op de melodische schoonheid van veel Slavische volksmuziek. Het woord Dumka verwijst ook naar een gevoelvolle, Slavische volksballade. Kamermuziek die recht uit het hart komt.

Die vervoerende klankwereld is ook terug te horen in Haydns bekende Zigeunertrio. In het spectaculaire, laatste deel gaat Haydn inventief aan de haal met Hongaarse dansmelodieën. In het Arosa Trio stuwen pianist Nino Gvetadze, violist Frederieke Saeijs en cellisteMaja Bogdanovic elkaar op tot grote hoogten. Drie gevierde musici die afzonderlijk de hele wereld afreizen en muziekprijzen binnenslepen. Zo nu en dan treffen ze elkaar in een waar droomtrio.

Zie ook

Bachs Brandenburgs Concert nr. 5

Zondagochtend Koffieconcert

Dianto Reed Quintet

Zondagochtend Koffieconcert

Alma Quartet 10 Jaar

Zondagochtend Koffieconcert