concerten met extra uitleg, discipline, ervaring of beeld

ontdek meer dan klassiek
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Na het grote succes van 2017 is Rufus Wainwright terug bij Breder dan klassiek. De ‘Prince of Chamber Pop’ slaat zelf al regelmatig de brug naar de klassieke wereld. Samen met Amsterdam Sinfonietta brengt hij eigen songs en covers van zijn muzikale helden.

Uitvoerenden

Amsterdam Sinfonietta o.l.v. Candida Thompson viool
Rufus Wainwright piano, singer-songwriter

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Grote Zaal

Amsterdam Sinfonietta met Rufus Wainwright

Breder dan Klassiek

Geweest

In januari 2023 bundelen Rufus Wainwright en Amsterdam Sinfonietta opnieuw hun krachten in een nieuw spectaculair programma: een 90 minuten durende reis “Devils and Angels” met stukken en songs geïnspireerd door Liefde en Haat. Naast nummers van Rufus zoals Devils and Angels en Westside Waltz, zullen er covers te horen zijn van o.a. Prince, Paul Simon en Woodkid. Klassieke stukken die zich verweven met popsongs; Wagners Tristan en Isolde met Wainwrights Early Morning Madness, of de naadloze overgang van een aria van Gluck in Devils and Angels.

Dit is het verplaatste concert van 17 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.