zaterdag 10 oktober 2020

Afrovibes

Coronaproof rave met twaalf dansers.

BEKIJK ONS WERELDPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:00
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 17,20
€ 15,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

uitvoerenden

Choreografie en dans:
Abdul Kinyenya (Batalo East, Oeganda)
Lilian Nabaggala Maxmillian(Batalo East, Oeganda)
Faizal Ddamba (Batalo East, Oeganda)
Melvin Fraenk (DOX & oprichter Artbeat Amsterdam)
Çağdas Gülum (DOX & Artbeat Amsterdam)
Anne Suurendonk (DOX & Artbeat Amsterdam)
Tom van Wee (DOX & Artbeat Amsterdam)
& 20 DOX Club performers

support act
Mariseya
locatie
zaterdag 10 oktober 2020

Afrovibes

Coronaproof rave met twaalf dansers.

Symphony of 2020 - DOX & ArtBeat Amsterdam en Batalo East Oeganda
Een legale coronaproof rave met twaalf dansers. Laat je meevoeren vanaf je stoel en voel de energie!

Symphony of 2020 is een Nederlands-Oegandese dansvoorstelling over de muziekscene in Oeganda & Nederland. We leven in een wereld waar samen dansen niet meer vanzelfsprekend is. Maar de behoefte om te feesten en het leven te vieren is groot. In een legale coronaproof rave brengen twaalf dansers je met constante elektronische muziek in een hypnotiserende trance.  Laat je meevoeren vanaf je stoel en voel de energie!

Een mix van Europese en Afrikaanse muziekstijlen nemen je mee in een wereld waarin dansen transcendentie mogelijk maakt. Een dansvoorstelling waar lichaamsgrenzen kunnen vervagen en dans en spirituele ervaringen één kunnen worden. In 2019 kwamen de Oegandese makers van Batalo East naar Nederland, waar zij met DOX het publiek meenamen in dansvoorstelling Symphony of Now. Nu komt de voorstelling in uitgebreide en aangepaste versie terug als Symphony of 2020. Met de dansers op de vloer en jij op een veilige coronaproof afstand in een stoel. DOX en de Oegandese dansers delen een passie voor de kracht van ritme en muziek waar ze jou volledig in meenemen.

In het voorprogramma  Mariseya  - muziek Afro-R&B:
Mariseya is een in Den Haag geboren zangeres met roots in Ghana. Zij beschrijft haar muziek als AfroRnB. Deze muziek weerspiegelt duidelijk haar liefde voor RnB / soul en afro muziek. Met deze twee invloeden draagt ze bij aan haar stijl van afro muziek. Je ervaart met Mariseya altijd een nieuw gevoel met dit populaire muziek genre. Vibe is ook een belangrijk onderdeel van haar muziek en optreden. Mariseya zorgt voor deze vibe door het publiek altijd bij haar show te betrekken, wel bijzonder in deze corona tijden. Zij geeft een gevoel van verbondenheid waarmee haar optreden naar een nieuw niveau komt. Ze heeft gestaan op festivals als Lowlands, Nortseajazz, Eurosonic en heeft door Indonesië getoerd.