Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

90'S NOW 20 JAAR!

Jubileum editie | De ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren ’90!

Geweest

De Enige Echte 90’S NOW raast al 20 jaar door de clubs en festivals van Nederland. We vieren onze verjaardag groots en gek, het allergrootst in hometown Utrecht! Verwacht de allerbeste 90’s tracks, throwbacks naar de beeldbuis, live-shows en nog veel meer. Zo hard je vroeger kon zappen gaat het dak eraf tijdens onze jubileumeditie.

Zijn jij en je vrienden de allerbeste Spice Girls en is de Soundmixshow door de vingers geglipt? Tijdens 90’S NOW 20 jaar! mag je dan eindelijk komen meezingen bij de Tante Joke Karaoke Band. Beste hakkers van Midden-Nederland, opgelet! Onze Happy Hardcore Pianist komt z’n piano in de fik steken. Let me know if you’re good to goooo!

We brengen de beeldbuis roekeloos terug met ‘Ter Land Ter Zee En In De Club’, altijd al mee willen doen? We kiezen één iemand uit het publiek die mag proberen de bel te luiden, hup de ramp af op het podium. Wij beeldbuiskindertjes nemen de Teletubbies én de Power Rangers mee om de sfeer een beetje Hyper Hyper te krijgen. Meer van de classics? Win een reis naar een oord hier heel dichtbij tijdens de ‘Vergeet Je Tandenborstel Niet Show’. Onze anchorman en DJ Gary Global kijkt er persoonlijk op toe dat dit alles een zooitje wordt.

Heel veel 90’S NOW, haartjes in de gel en gaan.

Zin om vooraf een borrel te doen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6