40UP Big Bang - TivoliVredenburg
Naar agenda
woensdag 28 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

40UP Big Bang

18,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
heel veel live-muziek en dj's, met o.a. Alex en de Uptown crew, Jared Grant (bekend van The Voice of Holland), Stan Reiven en heel veel meer!
aanvang
20:00
zaal open
20:00
leeftijd
18+
40 plussersfeest der herkenningswingenronda

In de kerstvakantie is 40UP terug met een speciale Big Bang-editie! Dans de kerstkilo’s eraf en begin 2017 alvast met een grote knal! Ga uit je dak bij de fijnste disco danceclassics en golden oldies van de Seventies tot en met de Nineties. En dat alles verdeeld over twee zalen en twee pleinen! Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Alex en de Uptown crew zorgen onder begeleiding van Jared Grant (soul en funk, bekend van Voice of Holland) dat de Ronda verandert in een feest van jewelste. In Pandora kan je swingen met Upbeat, op het plein 6 is er live-muziek onder begeleiding van Jazzbeat en Stan Reiven zorgt ervoor dat het plein van de Ronda wordt gevuld met de beste grooves. Let’s get out with a bang, baby!

 

40UP is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event. 

Wellicht vind je ook interessant

za 17 nov 2018

Kim Wilde

do 15 nov 2018

Stephen Fearing

do 8 nov 2018

Le Guess Who? 2018

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord