Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

3e Keesdag met Kees van Hondt

OLYMPIKEES

Geweest

Als feest een sport was, zou 3e Keesdag zonder twijfel een gouden medaille winnen in de categorie Vrolijkste Feest. Wereldrecordhouder hosmuziek en stadse pretdeunen, Kees - OLYMPIKEES - van Hondt, trakteert weer op een partij vol fratsigheden in Stadion Ronda. Blok 27 december in je tv gids,  en kom hummpapaënd het Olympisch vuur aanwakkeren op de onnavolgbaar knettergekke maar tegelijkertijd ook hoogwaardige feestmiks die je alleen van Kees mag verwachten.

Kees van Hondt
Met zijn unieke pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers tovert Kees van Hondt, die je wellicht ook kent van zijn iconische Lowlands sets, elk jaar een uitverkochte TivoliVredenburg om in een kolkende massa. Want na twee dagen kerst met verplichtingen, verveling en volvreterij ben je hard toe aan FEEST!

GOEIEMIDDAG!
Naast Keest van Hondt, staat ook GOEIEMIDDAG! op het programma. Op het Vlaamse festival Pukkelpop werd GOEIEMIDDAG! in een manische gekte geboren: uit een simpele groet ontstond het idee voor een absurdistische skaband met ironische songs. Met het credo “louter hits” staat GOEIEMIDDAG! garant voor feest.