menu zoeken
Naar agenda
donderdag 14 april 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

12,5 Jaar Snowstar Records

12,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

support
tba
line-up
Ian Fisher
Broeder Dieleman
Kim Janssen
aanvang
19:45
zaal open
19:15
locatie

Snowstar Records bestaat 12,5 jaar, dus tijd voor feest! Het Utrechtse label dat gespecialiseerd is in indie, singer-songwriters en folk viert het jubileum met optredens van Ian Fisher, Broeder Dieleman en Kim Janssen.  

De roots van de Amerikaanse singer-songwriter Ian Fisher liggen in het stroomgebied van de Mississippi, maar Fisher heeft zijn thuisland een paar jaar geleden verlaten en noemt zich nu een 21e-eeuwse countryartiest ‘without a country’. Met Berlijn als uitvalsbasis trekt deze troubadour over de wereld en gaf hij de laatste vijf jaar ruim 500 concerten. Kroeg, popzaal of festival: Fisher kan overal uit de voeten met zijn enorme verzameling indiefolk- en countrysongs. Een verzameling die in januari 2016 nog groter is geworden met zijn nieuwe album Nero!

De afgelopen jaren heeft Broeder Dieleman met zijn Zeelandse folk heel Nederland veroverd. Onlangs verscheen zijn album Uut de Bron waarmee hij door het hele land tourt.

Singer-songwriter Kim Janssen heeft de hele wereld over gereisd en heeft verschillende albums uitgebracht op het label. Zijn laatste album The Lonely Mountains stamt uit 2013, maar hij treedt ook weer op met nieuw werk! 

Wellicht vind je ook interessant

za 2 feb 2019

Behemoth

Ecclesia Diabolica Evropa Tour 2019

do 27 dec 2018

3e Keesdag met Kees van Hondt

pan-Europese volksmuziek, polkapop en aanverwante humppakletsers

Uitverkocht
vr 21 dec 2018

Lisa Lois sings Adele

Nederlandse zangeres brengt ode aan Britse ster

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord