Zaal open
Programma

Ian Fisher
Broeder Dieleman
Kim Janssen

Support act
tba
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

12,5 Jaar Snowstar Records

Geweest

Snowstar Records bestaat 12,5 jaar, dus tijd voor feest! Het Utrechtse label dat gespecialiseerd is in indie, singer-songwriters en folk viert het jubileum met optredens van Ian Fisher, Broeder Dieleman en Kim Janssen.  

De roots van de Amerikaanse singer-songwriter Ian Fisher liggen in het stroomgebied van de Mississippi, maar Fisher heeft zijn thuisland een paar jaar geleden verlaten en noemt zich nu een 21e-eeuwse countryartiest ‘without a country’. Met Berlijn als uitvalsbasis trekt deze troubadour over de wereld en gaf hij de laatste vijf jaar ruim 500 concerten. Kroeg, popzaal of festival: Fisher kan overal uit de voeten met zijn enorme verzameling indiefolk- en countrysongs. Een verzameling die in januari 2016 nog groter is geworden met zijn nieuwe album Nero!

De afgelopen jaren heeft Broeder Dieleman met zijn Zeelandse folk heel Nederland veroverd. Onlangs verscheen zijn album Uut de Bron waarmee hij door het hele land tourt.

Singer-songwriter Kim Janssen heeft de hele wereld over gereisd en heeft verschillende albums uitgebracht op het label. Zijn laatste album The Lonely Mountains stamt uit 2013, maar hij treedt ook weer op met nieuw werk!