Uit & Thuis

Helaas is het door de omstandigheden met betrekking tot corona niet gelukt om deze serie in het nieuwe klassieke seizoen 2021-2022 weer op te nemen. We hopen van harte dat de coronamaatregelen in de loop van het nieuwe seizoen versoepelen waardoor we alsnog een (wellicht kleinere) Uit & Thuis-serie kunnen aanbieden.

Uit & Thuis: vervoer plus concert

Voor hen die niet meer zo gemakkelijk zelfstandig een concert bezoeken, is er de concertreeks Uit & Thuis: vervoer van en naar TivoliVredenburg én begeleiding bij het concertbezoek.

Ziet u op tegen de reis, het rijden in het donker en in de drukke binnenstad, dan hebben wij voor u de oplossing. Wij brengen u tot aan de voordeur van TivoliVredenburg en na afloop brengen wij u terug naar uw opstapplaats dicht bij huis.

Er zijn opstapplaatsen in onder andere Breukelen, Loosdrecht, Amersfoort, Driebergen, Zeist, Soest, Bilthoven en Linschoten. Deze opstapplaatsen kunnen worden uitgebreid.

U ontvangt van ons de best bereikbare plaatsen en onze medewerkers & vrijwilligers in en rond de zaal helpen u als u slecht ter been bent of bij het vinden van uw plaats.

Toegangsprijzen zijn inclusief busvervoer, garderobe & pauzedrankje.

‘Uit & Thuis is beleving van muziek in natura met heerlijk georganiseerd vervoer’, aldus de heer L. ten Rouwelaar (sinds vele seizoenen een bezoeker van de Uit & Thuis-concerten)

Uit & Thuis wordt mede mogelijk gemaakt door TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!