Het Laatste Woord - met Ares, Ella John & Hef

Tijdens Het Laatste Woord bewijst een sterke line-up nogmaals dat het hart van hiphop altijd te vinden is in echte lyrics en uitgeklede beats. 162-aanvoerder Ares, veteraan Hef en upcoming Ella John brengen zowel de rook als het vuur tijdens de eerste HLW-sessie.

Directed by Framez Productions, bekend als clipmakers voor o.a. Ronnie Flex, S10 en Poke.

Ares

Ares zag kansen in de pandemie, deelde zijn langetermijnvisie in 2020 en bleef bij de kern van zijn independent bestaan met een, voor hem zeldzame, samenwerking met Yung Nnelg. De jonge creatieveling is niet enkel te beschrijven als rapper, maar ook als producer, regisseur, label-baas en meer.

Hef

Introspectiever dan in zijn Hoogvliet dagen wordt Hef door vele gezien als een van de G.O.A.T’s van de Nederlandse scene. Bundy heeft niet alleen meer dan tien albums, een van de beste 101-sessies en de legendarische Rookworst-podcast sessies op z’n naam staan, maar ook een essentiële rol in het team van Top Notch als A&R manager. De favoriete rapper van je favoriete rapper.

Ella John

De snel furore makende Ella John is muzikaal veelzijdig: de Amsterdamse hustled reggae, grime en dancehall door haar hiphop, gekoppeld aan echte lyrics en een strong mind. Besef haar EP’s en 101 zomersessie en weet dat het goed zit.