Openluchtconcerten in Slottuin Zeist

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Van dinsdag 13 t/m zondag 18 augustus 2024 staan verschillende acts in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden.

 

Alle concerten

Spinvis op 14 augustus

De meest eigenzinnige en veelzijdige artiest in het Nederlandse poplandschap

Uitverkocht

Raymond van het Groenewoud op 15 augustus

Legendarische Vlaamse zanger van o.a. Meisjes en Liefde Voor Muziek

Meer info & tickets

Novastar op 16 augustus

Belgische singer-songwriter bekend van Wrong en The Best Is Yet To Come

Meer info & tickets

MY BABY op 17 augustus

Hypnotiserende muziek met een catchy, dansbare sound

Meer info & tickets

Iris Hond op 18 augustus

Ochtendconcert van eigenzinnige Nederlandse pianiste

Meer info & tickets

DeWolff op 18 augustus

Driekoppige rockmonster met gierende gitaren, zoemende hammondorgels en rollende drums

Meer info & tickets

Slot Zeist

Slot Zeist ligt in een bosrijke omgeving en is geheel omringd door een prachtig aangelegde Engelse tuin met daarin een grote karpervijver en een originele theekoepel aan het water. De tuin beschikt over een openluchttheater, tussen de bomen. De perfecte plek voor een bijzonder openluchtconcert!

Praktische informatie

Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weersomstandigheden te bekijken. We hopen natuurlijk op een mooie zomerse avond, maar bij slecht weer delen we poncho’s uit. Voor het zicht van alle bezoekers graag geen paraplu’s meenemen. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren

Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Via de voorkant van het Slot loop je door het gebouw naar de tuin aan de achterkant, waar het openluchttheater zich bevindt. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen
Er zijn fietsenstallingen rechts voor de ingang van Slot Zeist.

Openbaar vervoer
Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken

Tijdens het concert is er een bar aanwezig in de Slottuin waar alleen met pin betaald kan worden. Voor een recyclebare beker wordt €1,- gevraagd. Voorafgaand aan het concert is de Orangerie Slot Zeist geopend met buitenterras voor wat te drinken, frites, broodje (vega) hamburger of ijsje.

Toegankelijkheid

Het Slottuintheater is goed toegankelijk met een rolstoel en er is een invalidentoilet. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met TivoliVredenburg. Klik hier voor meer informatie.