Openluchtconcerten in Slottuin Zeist

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Van dinsdag 8 tot en met zondag 13 augustus 2023 staan verschillende acts in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden

 

Alle concerten

Diggy Dex op 9 augustus

Amersfoortse chanson rapper

Uitverkocht

Double Cream op 11 augustus

DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream

Uitverkocht

Ellen ten Damme op 13 augustus

Nederlands veelzijdigste zangeres

Uitverkocht

Slot Zeist

Slot Zeist ligt in een bosrijke omgeving en is geheel omringd door een prachtig aangelegde Engelse tuin met daarin een grote karpervijver en een originele theekoepel aan het water. De tuin beschikt over een openluchttheater, tussen de bomen. De perfecte plek voor een bijzonder openluchtconcert!

Praktische informatie

Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weersomstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren

Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Via de voorkant van het Slot loop je door het gebouw naar de tuin aan de achterkant, waar het openluchttheater zich bevindt. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen
Voor fietsen is er bij voetbalvereniging Jonathan plek om je fiets te stallen.

Openbaar vervoer
Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken

Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaalt. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.

Toegankelijkheid

Het Slottuintheater is goed toegankelijk met een rolstoel en er is een invalidentoilet. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met TivoliVredenburg. Klik hier voor meer informatie.