Shelter Sessions

Vlak voor zijn uitverkochte show in onze Club Nine nam de Amerikaanse singer-songwriter Sam Lewis een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op met de Utrechtse zangeres Judy Blank. Samen brengen ze het duet 'The Light' ten gehore.

 

Vlak voor zijn uitverkochte show in onze Club Nine nam de Amerikaanse singer-songwriter Sam Lewis een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie van zijn nummer 'What Does It Mean' op.

 

Vlak voor zijn show in onze Club Nine nam de Belgische bluesman Guy Verlinde een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie van zijn nummer 'I'm Your Man' op in onze Hertz!

 

Vlak voor zijn show op het jaarlijks terugkerend americana & roots festival Ramblin' Roots nam de Amerikaanse singer-songwriter Grayson Capps een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op!

 

Vlak voor zijn show op het jaarlijks terugkerend americana & roots festival Ramblin' Roots nam de Amerikaanse singer-songwriter Nathan Bell een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op!

Vlak voor zijn haar show op ons roots & americana festival Ramblin' Roots nam de Texaanse singer-songwriter Bonnie Bishop, een van de verrassingen van het festival, een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op met haar nummer 'Every Happiness Under The Sun'. Bekijk het nummer hieronder!

 

Vlak voor zijn show op het jaarlijks terugkerend americana & roots festival Ramblin' Roots nam de talentvolle gitaargeweldenaar Daniel Donato een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op! Bekijk het eerste nummer 'Always Been A Lover' hieronder!

 

Vlak voor zijn show in onze Club Nine nam de soulvolle bluesgitarist en zanger Ian Siegal een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op in onze Grote Zaal! Bekijk nu het eerste nummer 'Sweet Souvenir' hieronder!

 

Vlak na zijn show op het jaarlijks terugkerend americana & roots festival Ramblin' Roots nam de virtuoze multi-instrumentalist en oud Old Crow Medicine Show lid Chance McCoy een speciale 'TivoliVredenburg Unplugged' sessie op! Bekijk het eerste nummer 'Way Over Yonder in the Minor Key' hieronder!