Uit & Thuis

In Uit & Thuis bundelen we de mooiste concerten uit de brochure en combineren die met busvervoer, bedoeld voor mensen in de regio Utrecht die slecht ter been zijn.

v.a. € 200 Inclusief servicekosten.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

zondag 22 november 2020

Antwerp Symphony Orchestra

Brahms - Symfonie nr. 4

De vierde symfonie van Brahms is als een donkere bron: hoe langer we erin kijken, des te helderder zien we de weerschijn van de sterren.

Bekijk dit concert
donderdag 14 januari 2021

Bruckners Mis in e met Hartmut Haenchen

Nederlands Kamerkoor

Bruckners Mis in e stond al langere tijd op de wensenlijst van het Nederlands Kamerkoor. Met de blazers van het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van hun eigen oud-chefdirigent Haenchen belooft het een wel heel bijzondere uitvoering te worden.

Bekijk dit concert
woensdag 17 februari 2021

London Philharmonic Orchestra

Dvořák - Symfonie nr. 9

Opgewassen tegen elke uitdaging weet het London Philharmonic juist ook het meest gangbare repertoire iets nieuws mee te geven. Zoals Dvorák’s Negende Symfonie.

Bekijk dit concert
woensdag 17 maart 2021

Orkest van de Achttiende Eeuw & Alexander Melnikov

Drie piano's en orkest

De ene piano is de andere niet: meesterpianist Alexander Melnikov drijft dit principe op de spits. Beethoven speelt hij op het ene instrument, Mendelssohn op het andere.

Bekijk dit concert
zondag 23 mei 2021

Noord Nederlands Orkest

Schumann - Symfonie nr. 3

Brahms schreef zijn dubbelconcert, weerspiegeling van een zomer in Zwitserland, voor zijn vriend en cellist Robert Hausmann. Schumann is in zijn ‘Rheinische’ een ware toonschilder: machtige melodieën verbeelden de brede stroom van Vater Rhein.

Bekijk dit concert
zondag 20 juni 2021

Nederlands Philharmonisch Orkest

Holst - The Planets

Het bekende orkestwerk van Gustav Holst, The Planets, uitgevoerd door het Noord Nederlands Orkest en het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen