Dutch Classical Talent inclusief keuzeconcert

De Dutch Classical Talent Tour en Award staan garant voor een sneakpreview van de meest interessante musici van morgen.

v.a. € 85 incl. servicekosten

Concerten in deze serie

donderdag 16 december 2021

Animato Kwartet

Dutch Classical Talent

De jury over het Animato Kwartet: ‘Vier topspelers met een bruisende energie, ze pakken je in vanaf de eerste noot! Het kwartet staat in dienst van elkaar en de muziek en is de grote belofte van de Nederlandse strijkkwartetten.’

Bekijk dit concert
donderdag 27 januari 2022

Maat Saxophone Quartet

Dutch Classical Talent

Wat is dans zonder beweging? Welke woorden kies je voor een lied zonder dichtregels en zangstem? Hoe druk je dat uit in composities voor een saxofoonkwartet? Het Maat Saxophone Quartet zette die vragen op de lessenaar en koos stukken uit die focussen op dans en zang.

Bekijk dit concert
donderdag 3 maart 2022

Hawijch Elders

Dutch Classical Talent

Hawijch Elders brengt een ode aan de virtuoze viool vanaf de Barok, via de Romantiek en de neoklassieke periode tot het heden. Alleen op het podium met een viool en de muziek van vioolgiganten – dan heb je talent, moed en karakter.

Bekijk dit concert
donderdag 21 april 2022

Duo Mader/Papandreopoulos

Dutch Classical Talent

Christos Papandreopoulos en Andreas Mader werden gevormd door Pierre-Laurent Aimard in Keulen en Arno Bornkamp in Amsterdam, twee grootheden uit de piano- en de saxofoonwereld.

Bekijk dit concert
zondag 12 juni 2022

Finale Dutch Classical Talent 2022

Dutch Classical Talent

Na een tour door Nederland volgt de landelijke finale van Dutch Classical Talent met een selectie van de werken waarmee de deelnemers het publiek en de jury denken weg te kunnen blazen.

Bekijk dit concert