Dinsdagmiddag

De zaterdagmiddagconcerten zijn verhuisd naar de dinsdag. Kamermuziekconcerten op de dinsdagmiddag in kamermuziekzaal Hertz. Op de lessenaar staan grote romantische kamermuziekwerken uitgevoerd door jonge professionele musici die klaar zijn met hun studie en op het punt staan de grote zalen te veroveren. Mooie muziek ter onderbreking van de week, omdat het weekend vaak al druk genoeg is met andere verplichtingen.

Deze serie is niet meer als geheel te bestellen, omdat het eerste concert al heeft plaatsgevonden. Je kunt wel losse tickets bestellen voor de komende concerten. Die vind je hieronder.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

zaterdag 11 december 2021

We'll never let you down

Kameropera over celliste Jacqueline du Pré

Deze kameropera is een ode aan Jacqueline du Pré, de begaafde celliste die in 1987 op 42-jarige leeftijd overleed aan MS.

N.B. Vanwege een verplaatsing vindt dit concert uit de dinsdagmiddag-serie op zaterdag plaats.

Bekijk dit concert
dinsdag 21 december 2021

De Notenkraker

Caspar Vos en Frank Peters

Balletmuziek en symfonische dansen voor twee piano’s: dat belooft ontroering en spektakel. Toppianisten Frank Peters en Caspar Vos studeerden beiden met onderscheiding af aan het Conservatorium van Amsterdam.

Bekijk dit concert
dinsdag 15 februari 2022

Vijf toptalenten verenigd

Ensemble Chianti

Vijf grote muzikale beloftes bundelen hun talenten. Ze treden aan voor twee hoogtepunten uit het Franse repertoire voor pianokwintet. Fauré borduurt zijn melodieën op fluweel, maar Franck is uit een ander hout gesneden.

Bekijk dit concert
dinsdag 12 april 2022

Ramon van Engelenhoven

Publiekswinnaar Dutch Classical Talent

Ramon van Engelenhoven heeft een voorliefde voor het bewerken van filmmuziek voor piano. Dat doet hij liever dan de zoveelste opname maken van Liszts Sonate in b-klein of een ander bekend werk uit de pianocanon.

Bekijk dit concert